Καλώς ήρθατε!!!!

Ο,τι συζητάμε σ'ενα καφεδάκι.. Πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, περιβαλλοντικά, τηλεοπτικά και άλλα πολλά θεματα..!!!

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

"Φτιαξε το δικό σου χαρταετό"

 

Δημιουργικό κάλεσμα στα παιδιά της πόλης απευθύνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης σε μία εκδήλωση για τους μικρούς και μεγάλους δημότες της πόλης,  το πρωί του Σαββάτου  5 Μαρτίου, στον εξωτερικό χώρο του νέου δημαρχείου.

Εμψυχωτές και παιδαγωγοί της καλλιτεχνικής παιδαγωγικής ομάδας «Σχεδία στην πόλη»  θα συνεργαστούν με τα παιδιά και τους γονείς τους  για να δημιουργήσουν το δικό τους μοναδικό χαρταετό, να φτιάξουν αποκριάτικες μάσκες, να χορέψουν στο μεγάλο πολύχρωμο γαϊτανάκι που θα στηθεί  στο νέο δημαρχείο, να διασκεδάσουν με μουσική από την Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου και dj set.
Παντομίμα, χορός, τρενάκια με δράκους, μουσικοκινητικά παιχνίδια  και   χορευτικά δρώμενα που θα παρουσιάσουν οι σπουδαστές της Ανωτέρας Σχολής Χορού του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα πλαισιώσουν την εκδήλωση.

Με όχημα τη φαντασία και τη βοήθεια των χρωμάτων ελάτε να διασκεδάσουμε και να γεμίσουμε τον ουρανό της Καθαρής Δευτέρας με  τους δικούς  μας πολύχρωμους χαρταετούς- έργα τέχνης.
Το Σάββατο 5 Μαρτίου από τις 10.30 το πρωί  σας περιμένουμε στο νέο δημαρχείο.

1 σχόλιο:

  1. Μέχρι τι ώρα περίπου θα κρατήσει η εκδήλωση; Προλαβαίνουμε να φτιάξουμε χαρταετό και εμείς μετά το φροντιστήριο; :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή