Καλώς ήρθατε!!!!

Ο,τι συζητάμε σ'ενα καφεδάκι.. Πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, περιβαλλοντικά, τηλεοπτικά και άλλα πολλά θεματα..!!!

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Xορός κατω απ'τα αστέρια...

Δυο μολις μέρες μετά την Αυγουστιάτικη πανσέληνο, η Θεσσαλονίκη φόρεσε τα καλά της και υποδέχθηκε στη Μονή Λαζαριστών μια βραδιά tango διαφορετική απο τις υπόλοιπες.



Οι tangueros της πόλης μας κλήθηκαν να χορέψουν και να διασκέδασουν υπό το φώς των αστεριών σε μια υπαίθρια milonga που διοργάνωσε η Μονή Λαζαριστών σε συνεργασία με τη σχολή χορού Tango Room - Music Workshop. Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή για το κοινό και πέρα από τις συνηθισμένες φιγουρες των ερασιτεχνών, υπήρχε και αντίστοιχο show από τους δασκάλους και τους μαθητές της σχολής χορού.
Υπήρχε όμως και ζωντανή μουσική από τους Loco de Atar στη βραδιά που κύλησε όμορφα με γνωστές κλασσικές μελωδίες του Carlos Gardel και άλλων μουσικών της δεκαετίας του 1930. Μουσική έπαιζε όμως και ο Παναγιώτης Σαχίδης, ο ιδιοκτήτης του Tango Bar στη Θεσσαλονίκη, που άνοιξε τις πόρτες του το 2007, "έτσι για να έχουμε κάπου να χορεύουμε..."



Το tango για τους λάτρεις του δεν ειναι απλά ένας χορός, είναι μουσική, ελευθερία, κίνηση, πάθος, όπως έλεγαν και οι Tango Fire σε παράσταση τους "it is sex with the legs"..
Το tango αγαπητοί αναγνώστες προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιας και εξελισσεται ταχύτατα στην πόλη μας, το μόνο που περιμένει είναι εσάς να το ανακαλύψετε...

Το άρθρο αφιερωμένο σε δυό ψυχές που περιμέναν όλο το βράδυ να χορέψω δυό χορούς και να φύγουμε... Αφιερώμενο στις κολλήτες μου, Λιλή και Λίνα... Κοπελουδες muchas gracias!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου